Bengkel pembangunan website Microcredential PHY130 / Haslinda Abdul Hamid and Siti Azlina Rosli - Abdul Hamid, Haslinda; Rosli, Siti Azlina (Jabatan Sains Gunaan, 2022)
Pada 2 September 2021, Jabatan Sains Gunaan telah menganjurkan bengkel membina website menggunakan platform Wix.com secara atas talian. Bengkel yang bermula jam 3 petang hingga 5 petang ini dikelola oleh ChM Marina Mokhtar menggunakan platform Google Meet. Peserta adalah terdiri daripada pembangun Microdential (MC) kursus PHY130, iaitu Encik Sharaf Ahmad, Dr. Haslinda Abdul Hamid, Dr. Ainorkhilah Mahmood, Puan Noorezal Atfyinna Mohd Napiah dan Puan Siti Hajar Khalid