Webinar perkongsian pakar : From Thesis to High-impact Journal / Ainnie Rahayu Abdullah and Nor Aimi Abdul Wahab - Abdullah, Ainnie Rahayu; Abdul Wahab, Nor Aimi (Buletin Jabatan Sains Gunaan, 2022)
Pada 10 Oktober 2021, Ts Dr Mohd Zaki Mohd Yusoff telah dijemput sekali lagi sebagai penceramah untuk webinar penulisan oleh Institute of Industrial Technology (MITEC), Universiti Kuala Lumpur (UniKL). Webinar selama dua jam bertajuk from thesis to high- impact journal adalah dikhususkan untuk pelajar tahun akhir dan para pensyarah penyelia UniKL. Sesi webinar ini diharapkan bermanfaat dalam membuka ruang penulisan dan penerbitan kepada para pensyarah mahupun para pelajar untuk menghasilkan penulisan dalam jurnal berimpak tinggi