Pengaruh ceramah politik dalam kempen pilihan raya umum ke-12, 2008 / Abdullah@Kassim Mohamad, Roslan Lateh and Mohd Amirul Akhbar Mohd Zulkifli - Mohamad, Abdullah@Kassim; Lateh, Roslan; Mohd Zulkifli, Mohd Amirul Akhbar (Faculty of Communication and Media Studies (FCMS), 2008)
Ceramah politik dalam pilihan raya umum ke-12 yang berlangsung pada 8 Mac 2008 telah menunjukkan satu pengaliran maklumat secara "verbal" yang boleh memberi ruang kepada audien untuk mendapat penjelasan tentang sesuatu isu.