Kajian pengamalan MS ISO 9002 di Majlis Perbandaran Padawan dan kesannya terhadap kualiti perkhidmatan / Adimi Mitem …[et al.] - Mitem, Adimi; David Singen, Clarence; Ismail, Harman Hussein; Chek, Ridzaudeen; Jemat, Suhaila; Sukarman, Zurimee (2001)
Dalam kursus Pentadbiran Awam, salah satu penekanan subjeknya mengenai Kerajaan Tempatan. Dalam kajian ini Majlis Perbandaran Padawan adalah salah satu dari Kerajaan Tempatan yang berlokasi di Kota Padawan dan tiga batu jarak jauh dari Bandaraya Kuching Penyelidikan ini membincangkan mengenai pengamalan MS ISO 9002 di Majlis Perbandaran Padawan dan kesannya terhadap kualiti perkhidmatan. Dalam penyelidikan ini juga akan lihat bagaimana reaksi pelanggan-pelanggan Majlis Perbandaran Padawan terhadap pengiktirafan MS ISO kepada organisasi dan mutu kualiti perkhidmatannya.