Laporan Tahunan 2025 Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM Cawangan Melaka - Haron, Norhazlan (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2025)
Sepanjang tahun 2025, perpustakaan telah memberi tumpuan kepada aspek pendigitalan perkhidmatan, pemerkasaan koleksi sumber elektronik, pembangunan literasi maklumat serta jalinan kolaboratif dengan pelbagai agensi dan institusi luar. Transformasi digital yang dilaksanakan bukan sahaja memperluas akses kepada sumber maklumat, malah memperkukuh keupayaan perpustakaan dalam mendepani cabaran era Revolusi Industri 4.0.