Pantun: COVID19 dan usahawan kreatif / Sutina Junos and Shahrul Amri Ab Wahab - Junos, Sutina; Ab Wahab, Shahrul Amri (Universiti Teknologi MARA Cawangan Negeri Sembilan Kampus Rembau, 2021)
Duduk di rumah elak jangkitan Sentiasa berdoa ianya pergi Usahawan fikir gapai wawasan Demi kejayaan bertukar strategi