Bengkel Teknik Menjawab Soalan Peperiksaan Akhir Kod Kursus ECO162 & ECO211 - Februari 2021 / Sutina Junos - Junos, Sutina (Universiti Teknologi MARA Cawangan Negeri Sembilan Kampus Rembau, 2021)
Fakulti Pengurusan dan Perniagaan, UiTM Cawangan Negeri Sembilan, Kampus Rembau telah menganjurkan Bengkel Teknik Menjawab Soalan Penilaian Akhir Kod Kursus ECO162 & ECO211 Semester Mac – Ogos 2021 pada 22 Januari 2021 iaitu hari Jumaat pada pukul 3.00 petang hingga 6.00 petang. Bengkel ini adalah kali ketiga diadakan bertujuan untuk membantu pelajar dari segi teknik menjawab soalan peperiksaan/ penilaian akhir untuk Kod Kursus ECO162 & ECO211. Program ini juga diadakan sebagai kelas ulangkaji untuk kod kursus ECO162 & ECO211. Disamping itu, program ini juga dilaksanakan untuk meningkatkan semangat dikalangan pelajar untuk belajar bersungguh – sungguh bagi menghadapi peperiksaan yang akan datang dan seterusnya mencapai keputusan yang cemerlang dalam peperiksaan. Peserta yang terlibat terdiri daripada semua pelajar Bahagian 2 & 3, Diploma Pengajian Perniagaan dan Diploma Pengajian Perbankan yang mengambil kursus ECO162 (Microeconomics) dan ECO211 (Macroeconomics).