Video Pitching Competition – Creativity Unleashed / Sutina Junos - Junos, Sutina (Universiti Teknologi MARA Cawangan Negeri Sembilan Kampus Rembau, 2021)
Fakulti Pengurusan dan Perniagaan, UiTM Cawangan Negeri Sembilan, Kampus Rembau telah menganjurkan Program Video Pitching Competition – Creativity Unleashed yang melibatkan seramai 225 orang pelajar bahagian 3 program Diploma Pengajian Perniagaan (BA111) pada 23 November 2020 hingga 7 Disember 2020. Pelaksanaan aktiviti Video Pitching Competition – Creativity unleashed ini diadakan bertujuan untuk menambahkan dan meningkatkan pemahaman pelajar melalui penghasilan video kreatif mengenai topik berdasarkan 3 kategori (Kategori Pekerjaan, Hobi dan Sukan) yang telah ditetapkan dan terkandung di dalam kursus Creative and Critical Thinking (MGT315). Selain daripada itu, dengan adanya pertandingan ini, ianya dapat meningkatkan kebolehan pelajar untuk menghasilkan video kreatif secara individu. Disamping itu juga, program ini juga dilaksanakan sebagai sebahagian pemarkahan pelajar di dalam aspek penilaian berterusan kursus MGT315 sebanyak 20%. Pertandingan ini di adakan secara virtual di mana pelajar dikehendaki menghantar video dengan memuatnaik video tersebut di youtube channel dan google drive. Seterusnya pelajar diminta untuk memberikan link video tersebut kepada pihak penganjur dan video pelajar akan diadili oleh pihak juri.