Wacana fikrah trans-Nusantara: mengimbangi peranan universiti antara gedung ilmu dan gudang pekerja / Noor Azillah Mohamad Ali - Mohamad Ali, Noor Azillah (Universiti Teknologi MARA Cawangan Negeri Sembilan Kampus Rembau, 2021)
Wacana Fikrah Trans-Nusantara: Mengimbangi Peranan Universiti antara Gedung Ilmu dan Gudang Pekerja adalah satu program Kerjasama antara Universiti Teknologi MARA, Cawangan Negeri Sembilan, Kampus Rembau dan Universitas Hasyim Asy’ari (Unhasy). Program ini diwujudkan adalah rentetan lawatan pihak Fakulti Pengurusan dan Perniagaan melawat Universitas Hasyim Asy’ari. Untuk program webinar ini melibatkan 4 orang Panel yang terdiri daripada Prof. Dr. Yamin Yasin, Rektor UiTM Cawangan Negeri Sembilan, Dr Noor Azam Abd Aziz, pensyarah Kanan di Fakulti Pengurusan dan Perniagaan, serta Prof Dr. H. Haris Supartno, Rektor Unhasy dan Dr. Hj Miftahurrohim Noyo Sarkun, wakil Rektor III. Bagi melancarkan majlis Tuan Haji Mustafa Kamal Mat selaku moderator sepanjang acara berlangsung.