Forum Pra-Mantai: Survival Usahawan Wanita Pasca COVID-19 / Farrah Othman and Shahrul Amri Ab Wahab - Othman, Farrah; Ab Wahab, Shahrul Amri (Universiti Teknologi MARA Cawangan Negeri Sembilan Kampus Rembau, 2021)
Fakulti Pengurusan dan Perniagaan, UiTM Cawangan Negeri Sembilan Kampus Rembau telah berjaya menganjurkan forum Pra-Mantai yang bertajuk, Survival Usahawan Wanita Pasca COVID-19 pada 22 Mei 2020 tahun lalu. Program ini diketuai oleh Encik Afizan Amer, Pensyarah Kanan Fakulti Pengurusan dan Perniagaan. Program ini bertujuan untuk meningkatkan pengetahuan dan kefahaman para usahawan wanita Negeri Sembilan dan para pensyarah mengenai peranan usahawan wanita dalam merancakkan aktiviti ekonomi, cabaran yang dihadapi kesan daripada pandemik COVID-19 dan strategi yang relevan untuk dipraktiskan. Seramai tiga orang panel telah dijemput untuk berkongsi pengalaman dan pendapat dalam forum kali ini. Mereka terdiri daripada tiga orang usahawan wanita iaitu pertama, Puan Farrah Othman Pensyarah Kanan Fakulti Pengurusan dan Perniagaan, Puan Wan Salwati Haji Abdullah, Pengasas One Stop Boutique Ar Amiras, serta Cik Nur Ainaa Herlysa Zainal Abidin (Pengasas VNI Scientific Sdn Bhd).