Liku-liku kehidupan / Noor Laili Mohd Yusof - Mohd Yusof, Noor Laili (Academy of Language Studies, 2022)
Setiap perancangan....Ada yang teliti, ada yang hakiki. Setiap usaha....ada yang positif, ada yang negatif. Namun hasilnya adalah subjektif. Ada yang sangat baik, lebih dari yang dijangka. Ada yang memuaskan, sama seperti yang dijangka. Ada yang menyedihkan, tidak seperti yang dijangka. Ada yang tidak pernah dipinta. Ada yang tidak pernah diimpi. Ada yang tidak pernah menjadi