Food to share / Suhaila Sharil - Sharil, Suhaila (UiTM Cawangan Negeri Sembilan, 2021)
Rembau; Sabtu 27 Jun 2021 Program Food to Share telah diadakan di Daerah Rembau anjuran Kursus Khidmat Masyarakat II UiTM Cawangan Negeri Sembilan Kampus Rembau dengan kerjasama Jawatankuasa Wanita IKRAM Negeri Sembilan, Yayasan Bunga Raya, Persatuan Briged Sukarelawan, dan MPKK Daerah Rembau. Program ini bermula pada jam 9 Pagi hingga 7.30 malam melibatkan seramai 46 orang ibu tunggal dan asnaf di daerah Rembau. Untuk makluman, program yang julung kalinya diadakan pada tahun 2021 ini adalah rentetan daripada program Sinergi Aidilhtri Motivasi Kesejahteraan Mental dan Spiritual yang diadakan pada 19 Jun 2021 dengan tujuan untukmemberi sumbangan kepada ibu tunggal. Program Food to Share ini mendapat sambutan yang sangat baikdaripada 11 orang Ketua Kampung di Kawasan KgTanah Datar Chengkau, Kota, Rumah Rakyat Chembong, Kundur Hilir, Pedas Perdana, Pilin, Kg Penajis, Desa Permai Kundur,Taman Akasia, Kg. Senama Hilir,Taman Rembau Permata danTaman Rembau Utama.