2 wajah 1 masa / Melati Desa - Desa, Melati (Academy of Language Studies, 2022)
Atas renda sejadah Engkau, aku, kamu pasrah? Dambakan hidup barokah Sujud, doa, tangan ditadah Meminta melimpah luah Hanya itu minda peminta terarah Gugur mutiara tanpa kata Basah pipi tanpa bicara Allah dengar segala.... Begitu damba hambaNya Seolah-olah dunia tiada manisnya Akhirat jua tujunya Butiran tasbih istifarnya Hanya diri dan penciptaNya 15, 20 minit cuma satu sesi Mungkinkahpermintaan dipermisi? Sedang renda sejadahnya di sisi “talian hayat” menanti