Pertandingan berbalas pantun 24 Februari 2022 / Melati Desa - Desa, Melati (Academy of Language Studies, 2022)
Cantik sungguh bunga kejora Buat hiasan gadis berlima Sembah disusun salam mesra Isi kiasan bersuku berirama