Pantun perjuangan / Suhaila Sharil - Sharil, Suhaila (UiTM Cawangan Negeri Sembilan, 2021)
Perjuangan adalah satu usaha, Pengorbanan memerlukan pĕlbagai matlamat, Daya fikir mestilah dirangka, Adanya pengetahuan kerjasama masyarakat.