Mesin pencuci dan penjujukan (bleeding) bagi sistem brek kenderaan / Azlan Hanasi and Adam Khan Omar Khan - Hanasi, Azlan; Omar Khan, Adam Khan (1991)
Projek yang bertajuk 'Merekabentuk mesin pencuci dan penjujukkan bagi sistem brek kenderaan' ini diperkenalkan dengan tujuan untuk melatih para pelajar dalam mereka - cipta suatu model atau sistem di mana ia dapat mengurangkan kos, tenaga pekerja dan sebagainya. Pada mulanya projek ini dicipta hanyalah untuk pengendalian dua sistem sahaja. Kemudian ianya telah diubahsuaikan supaya pengendaliannya lebih sistematik dan selamat digunakan. Projek ini juga diperkenalkan untuk mendedahkan kepada umum betapa pentingnya operasi yang cepat dan mudah dikendalikan pada suatu hari nanti sebagaimarapesatnya perkembangan sains dan teknologi masa kini. Selain dari itu segala tunjuk ajar dan pelajaran yang diajari. digunakan sepenuhnya dalam menjayakan projek ini samada ianya secara teori mahupun praktikalnya.