Teks ucapan sempena Majlis Jalinan Ukhwah Ramadan / Prof. Datuk Dr. Shahrin Sahib @ Sahibuddin - Sahib @ Sahibuddin, Shahrin (2024)
Ucapan terima kasih juga dirakamkan buat Pejabat Jaringan Industri, Komuniti dan Alumni (ICAN), khususnya Pusat Jaringan Alumni, kerana menganjur Majlis Jalinan Ukhwah Ramadan Alumni tahun ini. Sesungguhnya majlis seumpama ini memberi peluang untuk kita semua menambah barakah serta merapatkan silaturahim dengan pelajar dari Maahad Tahfiz Al-Quran Al-Islah (MTQI) dan Maahad Tahfiz Al Quran Wal Qiraat Shah Alam (MTAQSA).