Cadangan merekabentuk ruang dalaman "Cyber Fusion Cafe" di Lot 45 & 47, Seksyen 8, Persiaran Bangi, Bandar Baru Bangi, Selangor Darul Ehsan / Suhaila Abdul Hamid - Abdul Hamid, Suhaila (2004)
Projek akhir ini merupakan cadangan merekabentuk ruang dalaman sebuah kafe iaitu Cyber Fusion Kafe.Tujuan kajian ini dijalankan adalah untuk memperkenalkan kepada orang ramai tentang penubuhan Cyber Fusion Kafe, di mana pelbagai pihak akan turut sama merasai faedah dan manfaatnya yang berasaskan kepada teknologi yang terkini. Selain itu kajian mengenai kelebihan serta keistimewaan kafe ini selaras dengan perkembangan teknologi maklumat yang semakin hari semakin canggih sejajar dengan hasrat kerajaan untuk mempertingkatkan akses masyarakat terhadap teknologi maklumat.Kajian juga merangkumi aspek falsafah dan prinsip-prinsipnya serta prospek pemiagaan ini di masa hadapan. Kedudukan lokasi yang strategik iaitu di Bandar Baru Bangi yang menjadi tempat tumpuan semua golongan remaja terutamanya golongan pelajar (IPTA & IPTS) yang amat memerlukan akses maklumat yang terkini dewasa ini.