MoU Between Telaga Biru Sdn Bhd and Universiti Teknologi MARA - UiTM, Pejabat Jaringan Industri, Komuniti dan Alumni (ICAN) (Pejabat Jaringan Industri, Komuniti dan Alumni (ICAN), 2019)
This MoU is entered into between the Parties to collaborate in order to establish an industrial training in UiTM