Sorotan perkembangan pengiraan nilai ᴫ / Daud Mohamad - Mohamad, Daud (Universiti Teknologi MARA Cawangan Pahang, 2000)
Kertas kerja ini mendedahkan sedikit sejarah mengenai perkembangan nilai ᴫ serta perlumbaan sehingga kini untuk mendapatkan nilai tersebut seberapa tepat yang mungkin.