Laporan Tahunan 2025 Perpustakaan Dato’ Jaafar Hassan (PDJH), UiTM Cawangan Perlis - Hamid, Mohd Fahizan (Perpustakaan Dato’ Jaafar Hassan (PDJH), 2025)
Perpustakaan Cawangan Universiti Teknologi MARA (UiTM) terus memainkan peranan strategik dalam menyokong pengajaran, pembelajaran dan penyelidikan universiti melalui penyediaan sumber maklumat yang berkualiti serta perkhidmatan perpustakaan yang berfokuskan pengguna. Sepanjang tahun pelaporan, pelbagai inisiatif telah dilaksanakan bagi memperkukuh pengurusan koleksi, meningkatkan keberkesanan perkhidmatan dan memperluas akses kepada sumber digital.