Laporan Tahunan 2025 Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM Cawangan Pulau Pinang - Jaafar, Ahmad Faizar (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2025)
Tahun 2025 menyaksikan PTAR UiTM Cawangan Pulau Pinang mengungguli arus pemodenan melalui pengintegrasian Kecerdasan Buatan (AI) dalam perkhidmatan maklumat. Inisiatif bertemakan teknologi ini bukan sahaja meningkatkan kecekapan pengurusan, malah memberi nilai tambah yang signifikan kepada kualiti penyelidikan dan pembelajaran warga UiTM agar kekal kompetitif di peringkat global.