Laporan Tahunan 2022 Perpustakaan Sultan Badlishah, UiTM Cawangan Kedah - Khasim, Azizah (Perpustakaan Sultan Badlishah (PSB), 2022)
Alhamdulillah, terlebih dahulu marilah kita memanjatkan rasa syukur ke hadrat Allah SWT kerana dengan limpah kurnia dan izin-Nya Perpustakaan Sultan Badlishah(PSB) dapat menerbitkan Laporan Tahunan 2022 bagi dilihat pencapaian dan pelaksanaan program sepanjang tahun 2022. Pelbagai program dan aktiviti telah dilaksanakan secara fizikal dan juga dalam talian bagi meningkatkan lagi ketampakan perpustakaan dan peranan perpustakaan dalam mencapai objektif Universiti Teknologi MARA. Kepelbagaian program bersama pelajar dan kakitangan UiTM Cawangan Kedah telah dilaksanakan dan mendapat sambutan yang baik.