Laporan Tahunan 2021 Perpustakaan Sultan Badlishah, UiTM Cawangan Kedah - Khasim, Azizah (Perpustakaan Sultan Badlishah (PSB), 2021)
Alhamdulillah, syukur kita ke hadrat Allah SWT kerana dengan izin dan rahmat-Nya, Laporan Tahunan Perpustakaan Sultan Badlishah (PSB) 2021 dapat diterbitkan lagi. Tahun 2021 telah menunjukkan pencapaian yang lebih baik dari tahun 2020 di mana penyampaian perkhidmatan dan kemudahan perpustakaan sudah dapat dijalankan secara bersemuka selepas negara dan seluruh dunia diuji dengan serangan virus COVID. Perpustakaan Sultan Badlishah masih mengekalkan kecemerlangan dengan berada di tempat pertama dalam pencapaian perancangan strategik PUiTM. Juga telah meningkatkan peratusan pencapaian berbanding tahun sebelumnya.