Laporan Tahunan 2020 Perpustakaan Sultan Badlishah, UiTM Cawangan Kedah - Khasim, Azizah (Perpustakaan Sultan Badlishah (PSB), 2020)
Alhamdulillah, syukur ke hadrat Allah SWT telah memberikan peluang kepada kita semua untuk melaksanakan tugas dan tanggungjawab dengan sempurna walaupun tahun 2020 kita telah diberi ujian dengan bekerja dalam norma baharu. Penyebaran wabak Covid-19 yang telah melanda Malaysia dan juga dunia telah mengubah cara penyampaian perkhidmatan dan bekerja di perpustakaan mahupun lain-lain agensi. Bermula 18 Mac 2020 bekerja dari rumah (BDR) dan penyampaian perkhidmatan secara atas talian telah menjadi satu budaya baharu bagi kita semua. Pengurusan perpustakaan mencari kaedah terbaik bagi mendekati pengguna bagi memastikan perpustakaan terus kekal relevan.