Puisi: Ku mendengar suara Mu / Shahril Anuar Abdul Ghalim and Nurul Nisha Mohd Shah - Abdul Ghalim, Shahril Anuar; Mohd Shah, Nurul Nisha (UiTM Cawangan Negeri Sembilan, 2021)
Tanpa wajah hanya suara Medium bertungsi sebagai pengantara Pelbagai lagu sorotan bicara Menyampai mesej tak kira siapa Bersama pendengar berkongsi rasa Wadah berkesan memudah cara