Puisi: Lima Hari Syawal / Aishah Mahat - Mahat, Aishah (UiTM Cawangan Negeri Sembilan, 2020)
Takbir raya terakhir di pagi syawal Seluruh ahli keluarga berkumpul Suasana ceria dan gembira serta berukar juadah Bergambar kenangan sebuah keluarga Bersalam-salaman memohon kemaafan