Pahala Trading: Gerobok Rezeki / Nur Syazwani Halim and Nuruladilah Mohamed - Halim, Nur Syazwani; Mohamed, Nuruladilah (UiTM Cawangan Negeri Sembilan, 2020)
Gerobok Rezeki adalah satu initiatif di mana para pelajar atau orang awam yang terputus bekalan makanan dan barang keperluan harian disebabkan kekangan kewangan dapat meneruskan ke- langsungan hidup dengan mengambil barang-barang keperlu- an asas yang diletakkan di dalam almari yang disediakan dengan percuma. Diilhamkan daripada Projek Gerobok Humanity, Gerobok Rezeki ini ditempatkan di Pusat Hidayah, UiTM Cawangan Terengganu (UiTMCT) Kampus Dungun bagi membantu meringankan beban golongan yang kurang berkemampuan termasuk pelajar.