Buletin MASMED 2020: cabaran peniaga kecil ketika COVID19 / Dr. Mohd. Ali Muhamad Don - Muhamad Don, Dr. Mohd. Ali (UiTM Cawangan Johor, Kampus Pasir Gudang, 2020)
Melahirkan dan membangunkan generasi Bumiputera yang mempunyai minda dan keterampilan keusahawanan menjadi mangkin pendidikan keusahawanan perniagaan kecil dan sederhana dalam dan luar negara mengukuhkan jaringan dalam bidang pendidikan dan pembangunan keusahawanan menyemarakkan pembangunan komuniti melalui keusahawanan sosial dan selari dengan matlamat pembagunan lestari (SDG) 2030