Masalah dan prospek perkhidmatan bas dua tingkat di Lembah Kelang / Abong Amping ... [et al.] - Amping, Abong; Bosri, Mohd Johar; Abdul, Abdul Talib; Nasaruddin, Noor Azmi; Wan Ibrahim, Wan Azhar; Husin, Nawawi (1992)
Kajian mengenai masalah dan prospek perkhidmatan bas dua tingkat di sekitar Lembah Kelang khasnya di Bandaraya Kuala Lumpur adalah bertujuan untuk mengetahui kenapa perkhidmatan bas jenis ini tidak diteruskan oleh Syarikat Sri Jaya Kumpulan Bhd. setelah tamat tempuh percubaannya pada pertengahan tahun 1990. Kajian ini juga bertujuan untuk mengetahui sambutan serta pandangan orang ramai terhadap perkhidmatan bas jenis ini.