Masalah dan peluang bagi industri kecil penerbitan syarikat bumiputra dengan tumpuan kepada Syarikat Kumpulan Karangkraf Sdn. Bhd. / Othman Mohd. Said ... [et al.] - Mohd. Said, Othman; Che Ahmad, Mohd. Shukri; Mohd. Said, Mohd. Noh; Ahmad, Ramli (1990)
Kajian ini adalah satu kajian khas, yang dibuat berasaskan satu syarikat bumiputera, iaitu: KKSB yang bersaing hebat, dan nekad dalam usaha menerbit beberapa jenis majalah yang bermutu dari berbagai jeriis keluaran untuk terus beroperasi dan maju di dalam industri penerbitan. Kajian ini adalah khusus bagi mendapat gambaran dan rumusan bagi mengatasi dan memperbaiki kualiti majalah keluaran KKSB. Juga bagi mengenal pasti kelemahan dan kepincangan jika ada dari aspek operasi, pengurusan dan pasaran KKSB.