Kajian keberkesanan penerimaan pengguna terhadap minuman "SUDI" / Ahmad Nizam Alias ... [et al.] - Alias, Ahmad Nizam; Mohamed, Azman; Mohd Aris, Mohd Jamil; Ibrahim, Yahaya (1990)
Kajian ini bertujuan untuk mengkaji sejauh manakah penerimaan pengguna ke atas barangan minuman ringan jenama "SUDI". Ia juga bertujuan untuk mengenalpasti masalah-masalah yang dihadapi oleh Sudirman Usaha Dagang Industri Sdn. Bhd., iaitu syarikat pengeluar dan juga masalah-masalah yang dihadapi oleh wakil-wakil pengedar minuman SUDI. Selain dari mengkaji prestasi syarikat pengeluar, kajian ini juga dapat memberikan satu gambaran tentang prospek industri minuman ringan di pasaran tempatan dan juga luar negeri dalam usaha menggalakan lebih ramai bumiputera menceburkan diri dalam perniagaan ini.