Cadangan taman permainan kanak-kanak peringkat tadika / Mazlan Junaidi dan Mohammed Rosedin Khalid - Junaidi, Mazlan; Khalid, Mohammed Rosedin (1988)
Masyarakat sering menqanggap bahawa TADIKA (Taman Didikan Kanak-Kanak) merupakan suatu tempat bagi kanak-kanak menerima pendidikan awal sebelum melangkah kea lam persekolahan. Perkara ini tidak dapat dinafikan lebih-lebih lagi jika dilihat akan tujuan sebenar TADIKA diwujudkan.