Hati seorang pendidik / Norshuhada Samsudin - Samsudin, Norshuhada (Unit Penerbitan Dan Publisiti JSKM, 2022)
Hati seorang pendidik, Sering gusar saat pelajar kurang faham, Sering resah jika pelajar hanya berdiam, Membuatkan dirinya tidak tenang, Kerana pendidik mencurah ilmu tanpa mengharap balasan.