Anugerah terindah / Sharifah Sarimah Syed Abdullah - Syed Abdullah, Sharifah Sarimah (Unit Penerbitan Dan Publisiti JSKM, 2022)
Anugerah terindah Senyumanmu sentiasa menjadi penawar lara Terkesima melihatmu saat tersenyum kepadaku Kini ku mengerti rasa gembira, bahagia dan duka.