Rejab / Noor Azizah Mazeni - Mazeni, Noor Azizah (Unit Penerbitan Dan Publisiti JSKM, 2022)
Tahun demi tahun berlalu pergi, Siang dan malam bersilih ganti, Masa yang berlalu tak mungkin berputar kembali, Hanya menunggu sinar mentari menyinari setiap hari.