Free Market 2.0 / Fuziatul Norsyiha Ahmad Shukri - Ahmad Shukri, Fuziatul Norsyiha (Unit Penerbitan Dan Publisiti JSKM, 2022)
“FREE MARKET 2.0” telah dianjurkan oleh Malaysian Academy of SME and Entrepreneurship Development (MASMED) UiTM Cawangan Pulau Pinang pada 2 dan 3 Disember 2021 yang lalu. Program ini adalah kesinambungan daripada Free Market 1.0 yang berlangsung pada bulan Mei yang lepas. Jabatan Sains Komputer (JSKM) juga tidak melepaskan peluang untuk turut menyertai program ini seperti yang diminta oleh pihak MASMED bagi memeriahkan lagi program tersebut. Program ini bertujuan untuk memberi sumbangan kepada pekerja pembersihan atau “cleaner” iaitu kebanyakkannya adalah daripada golongan asnaf dan B40 serta kepada warga UiTM yang berminat. Konsep program ini adalah mengumpul barangan terpakai yang masih elok dan disumbangkan kepada yang berminat secara percuma.