Pesona dunia / Elly Johana Johan and Zalilah Abd Aziz - Johan, Elly Johana; Abd Aziz, Zalilah (Unit Penerbitan Dan Publisiti JSKM, 2022)
Dunia... Walau kau makin tua Hampir mencukupi haul dan masa Tidak pernah tidak penghuni di dalamya Diulit rasa pesona tempat singgah sana Benarlah, Ya Rasulullah SAW Kau pernah bersabda Manusia akan ditimpa penyakit takut mati dan cinta dunia