19-Jahat / Nur Fathehah Mohd Noor and Mohd Zamri Azizan - Mohd Noor, Nur Fathehah; Azizan, Mohd Zamri (Faculty of Art and Design, 2021)
COVID-19 telah diumumkan sebagai pandemik ketika penghujung tahun 2019. Sehingga kini virus ini kian meledak dengan rakus melumpuhkan status ekonomi sesebuah negara. Virus yang terlalu mikro ini mampu membunuh jutaan manusia yang kini masih tiada penawarnya. Virus yang kian berleluasa ini masih lagi tiada penamatnya dengan jumlah pertambahan pesakit yang kian melonjak setiap hari. Malaysia dalam kepenatan dari segi ekonomi, mental dan fizikal namun perlu terus bersemangat untuk berjuang dan mengekang pandemik ini sehabis mungkin dari terus menjajah seluruh pelusuk negara.