UiTM dan Hexagon-Msc Software Meterai Mou Bangun Bakat Dalam Bidang Computer Aided Engineering : UiTM News Hub - UiTM, UiTM News Hub (UiTM News Hub, 2022)
Universiti Teknologi MARA (UiTM) melalui Pejabat Jaringan Industri, Alumni dan Komuniti (ICAN), Kolej Pengajian Kejuruteraan (KPK) dan HexagonMSC Software menandatangani Memorandum Persefahaman (MoU) hari ini.