Emak / Ruzlinda Mustaffa - Mustaffa, Ruzlinda (Academy of Language Studies, 2022)
Emak, Indahnya menyebut panggilan itu saat kau masih mampu menyahutnya, Bahagianya menyedari bahawa namaku masih disebut saat kau berdoa, Semoga segala apa yang kau doakan untuk anak- anakmu dimakbulkan oleh Yang Esa Kerana doamu untuk anak-anakmu adalah tanpa hijab, itu janjiNya