Hari Inovasi UiTMCPP / Noraziah Mohd Amin - Mohd Amin, Noraziah (Academy of Language Studies, 2022)
Setelah ditangguh hampir dua tahun akibat sekatan pergerakan dan peraturan-peraturan yang ditetapkan oleh kerajaan bagi mencegah penularan virus COVID-19 yang merbahaya, Majlis Kemuncak Bulan Inovasi dan Kualiti UiTM Cawangan Pulau Pinang 2021 telah berjaya diadakan pada 17 Disember 2021 (Jumaat) pada pukul 9.00 pagi hingga 12.00 tengah hari di Dewan Besar universiti tersebut. Penganugerahan bagi majlis kali ini adalah menggabungkan pencapaian-pencapaian yang berjaya diraih oleh tenaga kerja universiti bagi tahun 2019 dan 2020.