Inspirasi Eon: Edisi Prof Madya Zainon Ismail / Dr Ida Muryany Md Yasin - Md Yasin, Dr Ida Muryany (UiTM Cawangan Negeri Sembilan, 2022)
Ruangan Inspirasi EON tahun 2022 dibuka tirainya kali ini dengan menampilkan seorang personaliti yang tidak asing lagi kepada semua staf Universiti Teknologi MARA Cawangan Negeri Sembilan (UiTMCNS) baik di Kampus Kuala Pilah, Kampus Seremban serta Kampus Rembau. Beliau yang dimaksudkan adalah Profesor Madya Zainon Binti Ismail yang juga lebih mesra disapa dengan panggilan Kak Non. Telah berkhidmat dengan UiTM selama 32 tahun, pastinya banyak jasa yang telah ditaburkan oleh wanita cekal yang sangat mencambahkan inspirasi kepada UiTMCNS. Beliau jualah antara yang telah menjadi saksi untuk setiap aspek pembangunan serta kejayaan demi kejayaan yang telah dikecapi oleh UiTMCNS.