Seleksi Pameran Karya Akhir Diploma (SEPAKAD 4.0) - Md Nor, Zainudin (UiTM Perak Press, 2022)
Merupakan "Seleksi Pameran Karya Akhlr Diploma Kall Ke-4" bagl semester Oktober 2021 hlngga Februarl 2022. Untuk pengetahuan, pameran lnl dladakan pada setlap akhlr semester bagl pelaJar Diploma 05 di setlap Jabatan KoleJ PengaJlan Senl Kreatlf di UITM Perak. Pameran lnl dlsertal oleh pelajar plllhan darl Jabatan Seramlk, Jabatan Senlreka Fesyen, Jabatan Senl Halus, Jabatan Graflk & Dlgltal Media dan Jabatan Fotografl & Penglmejan Kreatlf. Pameran SEPAKAD 4.0 lnl bermula pada 22 Februarl 2022 sehlngga 25 Februarl 2022. MaJlls perasmlan telah dlsempurnakan oleh Nalb Canselor UITM pada 22 Februarl 2022.