Implikasi atas nilai oleh pembangunan perumahan PKNNS / Zam Zam Muhammad Nor - Muhammad Nor, Zam Zam (1987)
Bagi memenuhi kajian ini maka di sini adalah diturunkan akan tajuk yang dicadangkan iaitu implikasi nilai tanah oleh pembangunan perumahanPKNNS'. Bagi tujuan kawasan kajian, maka pemerhatian dan kajian adalah tertumpu di setiapprojek yang dijalankan oleh pihak Perbadanan meliputi semua daerah di Negeri Sembilan.