Neuronet Sdn. Bhd. / Mohd Khaizam Ahmad Shahabudin ... [et al.] - Ahmad Shahabudin, Mohd Khaizam; Mohd Radzi, Abdullah Sani; Md Yusoff, Mohd Nazrin; Ahmad, Dzulhelmi; Zainon, Muhamad Nawawi (2000)
NeuroNet Sdn. Bhd. adalah sebuah syarikat yang menawarkan perkhidmatan membekal, memasang dan menyelenggara sistem rangkaian kabel komputer untuk Local Area Network( LAN) dan Wide Area Network (WAN). Syarikat kami terletak di 5, Jalan Cempaka 1/1, Aman Jaya, Bandar Aman Jaya, 08000 Sungai Petani, Kedah. Organisasi kami akan mula beroperasi pada Januari 2003. Keputusan untuk memilih perniagaan tersebut adalah berdasarkan kepada perkembangan sistem teknologi maklumat yang pesat di negara kita. Memandangkan kawasan Sungai Petani sedang membangun dengan pesat, maka kami memilih lokasi tersebut sebagai pusat organisasi kami. Kami jangkakan akan lebih banyak syarikat baru yang akan memerlukan perkhidmatan kami.