Perspektif : Sebuah Rumusan Kajian Impak 20 Tahun UiTM / Rahmat Mohamad & Roziah Mohd Janor - Mohd Janor, Roziah; Mohamad, Rahmat (Galeri Seni Tuanku Nur Zahirah (GESTURZ), 2021)
Menelusuri penubuhan Universiti Teknologi MARA (UiTM) yang kini menjangkau usia 65 tahun, institusi keramat ini terus kekal sebagai satu-satunya universiti awam yang menggalas amanah untuk melahirkan graduan profesional anak Melayu dan Bumiputera yang bersedia berkhidmat untuk menyumbang kepada kelestarian dan pembangunan negara.