Transkrip temubual bersama Encik Mohamad Tarmizi bin Adnan, Penyelenggara Am Stesen Keretapi Tanah Melayu Berhad Stesen Labis, Johor/ Miera Natasha Farhana Ab Rashid & Syarifah Nur 'Aisyi Al-Wafa Syed Ahmad Afandi - Ab Rashid, Miera Natasha Farhana; Syed Ahmad Afandi, yarifah Nur 'Aisyi Al-Wafa (Fakulti Pengurusan Maklumat, 2020)
Wawancara bersama Encik Mohamad Tarmizi bin Adnan ini dikendalikan oleh Miera Natasha Farhana binti Ab Rashid dan Syarifah Nur 'Aisyi Al-Wafa binti Syed Ahmad Afandi, Pelajar Ijazah Sarjana Muda Sains Maklumat (Kepujian) Pengurusan Rekod (IM246), semester 5 Fakulti Pengurusan Maklumat, Universiti Teknologi MARA, Kampus Segamat, Johor pada 13 Mei 2020. Temubual ini dibuat secara rakaman menggunakan aplikasi WhatsApp yang dirakam di kediaman tokoh di no. 12, Jalan melati 4, Taman Melati Bukit Siput, 85000 Segamat, Johor. Transkrip ini disediakan mengikut temubual yang telah dijalankan bersama Encik Mohamad Tarmizi bin Adnan mengenai latar belakang dan pengalaman hidup seorang tokoh dalam bidang KTMB [Keretapi Tanah Melayu Berhad]. Sebagai penutup wawancara ini, beliau telah memberi sedikit sebanyak pandangan dan harapan beliau berkenaan dengan stesen keretapi Labis.