Kepentingan exaggeration terhadap watak animasi Time For Revenge / Muhamad Hanif Abdul Razak - Abdul Razak, Muhamad Hanif (2013)
Dalam kajian ilmiah ini, pengkaji akan mengkaji kepentingan salah satu prinsip asas animasi iaitu exaggeration pada watak dalam animasi pendek "Time for Revenge" berdasarkan pemerhatian daripada cerita animasi tempatan dan luar negara kerana teknik exaggeration ini dilihat kurang diaplikasikan dalam animasi tempatan.