Khemah mudah alih / Syed Mohd Mukhleis Syed Mahadzir - Syed Mahadzir, Syed Mohd Mukhleis (1999)
Masa yang panjang untuk mendirikan khemah .Terlalu banyak peralatan yang diperlukan dan peralatan-peralatan ini kebanyakkannya menyusahkan Khemah mudah roboh sekiranya pemasangan kurang teliti dan cekap. Perlu kepada keadaan tapak yang sesuai untuk pemasangan khemah Cara pemasangan yang berlainan bagi permukaan yang berlainan . Khemah perlu didirikan semula sekiranya berpindah dari suatu tempat ke tempat yang lain